Makeover Mama ' s Clam Chowder

Makeover Mama ' s Clam Chowder
Makeover Mama 's Clam Chowder este un hor d' oeuvre American. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, pudră de curry, scoici și suc de scoici. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de scoici a mamei, Supa de scoici din Noua Anglie a mamei, și Supa de supă de scoici a mamei.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, gătiți ceapa, țelina, morcovii și ardeiul verde în unt până se înmoaie. Se amestecă bulionul, sucul de scoici, bulionul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Sezonul GoyaSezonul Goya
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați cartofi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Într-un castron mic, combinați făina și 1 cană de lapte până se omogenizează. Se amestecă treptat în supă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se amestecă scoicile, smântâna și laptele rămas; se încălzește (nu fierbe). Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Tipul Elementului De Meniu

Chardonnay, băuturi alcoolice și vin alb sunt alegerile mele de top pentru supă de scoici. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Ai putea încerca Maison De La Villette Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Casa De La Villette Chardonnay
Casa De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista