Makeover Frozen Grasshopper Torte
Rețeta Makeover Frozen Grasshopper Torte ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 16 porții cu 204 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de topping bătut cu carton, cremă de marshmallow, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Lăcustă Congelată, Peppermint Grasshopper Torte, și Plăcintă Cu Lăcustă Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitane și untul. Puneți deoparte 2 linguri pentru garnitură; apăsați amestecul de firimituri rămas pe fundul unui 9-in. tigaie cu arc. Se răcește timp de 30 de minute.
Intinde inghetata peste crusta; congela.
Între timp, într-un castron mic, combinați crema de marshmallow și laptele; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați extract și colorant alimentar, dacă doriți. Îndoiți în topping biciuit. Lingurați peste înghețată și presărați cu firimituri rezervate. Înghețați până la fermitate.