Maine homar macaroane brânză cu ulei de trufe
Maine homar macaroane brânză cu ulei de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 5.44 pe portie. O porție conține 797 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime. Un amestec de ulei de trufe, smântână grea, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Rețete similare includ Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Macaroane cu trufe și brânză, și Trufe coapte macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere pentru paste.
Sotati carnea de homar in ulei pana cand nu mai este translucida si dati deoparte. Gătiti pastele până la al dente și scurgeți bine, astfel încât să nu aveți exces de apă de gătit care să dilueze aroma. În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu și adăugați ceapa și usturoiul, gătind până la translucid, având grijă să nu-l ardeți.
Adăugați făina puțin la un moment dat pentru a face un roux. Faceți acest lucru treptat, deoarece unele loturi de făină absorb mai mult decât altele și este posibil să nu aveți nevoie la fel de mult.
Adăugați frunzele de dafin, apoi încorporați puțin câte puțin stocul de legume sau pește pentru a forma un sos neted. Fierbeți timp de cel puțin 10 minute pentru a permite făinii să "gătească", apoi îndepărtați frunzele de dafin.
Adăugați smântâna grea și cheddarul, apoi condimentați cu sare și piper alb. Amestecați carnea de homar în amestecul de brânză, apoi pliați în cât mai multe paste de care aveți nevoie pentru a obține consistența potrivită pentru macaroane și brânză.
Transferați într-un bol de servire și stropiți cu ușurință cu ulei de trufe și garnisiți cu arpagic tocat.