Maida ' s Palm Beach Brownies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 346 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nuci, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Actualizat Palm Beach Negrese, Palm Beach Cooler, și Palm Beach Fizz Cocktail.
Instrucțiuni
1
Reglați un suport pentru cuptor cu o treime în sus de jos și preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Căptușiți o tigaie metalică de 9x13x2 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.Topiți untul într-o cratiță grea. Când aproape s-a topit, reduceți focul la minim și adăugați ciocolată. Se amestecă până când ciocolata este foarte moale, apoi se ia de pe foc și se lasă ciocolata să se topească la căldura reziduală a butter.In bolul unui mixer de stand, bateți ouăle cu extractele de vanilie și migdale, sare, espresso și zahăr la viteză mare timp de 10 minute. La viteză mică, adăugați amestecul de ciocolată și bateți numai până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Crostini Cu Usturoi, Optional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Un Praf Mare De Sare Fină
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți vasul din mixer și amestecați făina și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți timp de 35 de minute, inversând tigaia din față în spate o dată pentru a asigura o coacere uniformă (Maida își acoperă brownies-urile lejer cu folie la jumătatea drumului pentru a preveni arderea, dar nu am făcut-o). La sfârșitul a 35 de minute, tortul va avea o crustă fermă, dar atunci când este testat cu o scobitoare va apărea sub coacere. Scoate-le oricum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea până se răcește. Inversați brownies-urile pe o foaie de cookie și îndepărtați folia. Acoperiți cu lungimea hârtiei cerate și o altă foaie de cookie..inversați din nou. Acest tort este cel mai bine acoperit și refrigerat timp de câteva ore sau peste noapte înainte de a fi tăiat în bare.