Mai multe legume, mai puțină carne Bolognese de vară

Mai multe legume, mai puțină carne Bolognese de vară
Mai multe legume, mai puțină carne Bolognese de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 759 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 68 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, fettuccine, roșii pur arkulpe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Mănâncă Pentru Opt Dolari: Carne Și Două Legume, Prânz Mexican cu carne și legume de 10 minute, și Pâine De Carne Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, dovleceii și usturoiul. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana se inmoaie, adaugand cateva stropi de apa daca amestecul incepe sa se lipeasca. Întoarceți focul și adăugați tocatul. Se prăjește încă câteva minute, rupând tocatul cu spatele unei linguri. Se amestecă Roșia pură, se toarnă peste roșiile tocate și se adaugă o cutie de apă. Se fierbe timp de 15 minute până când sosul este gros, apoi se condimentează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Între timp, gătiți fettuccina urmând instrucțiunile ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
4
Sfat mazăre în sos și se fierbe timp de 2 minute mai mult pana cand se inmoaie. Se amestecă pastele scurse și pătrunjelul, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista