Mai bine decât Barbacoa de vită Chipotle

Mai bine decât Barbacoa de vită Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mai bine decât Barbacoanul de vită Chipotle. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.41 pe portie. O porție conține 916 calorii, 87G de proteine, și 54g de grăsime. 1514 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cozi de bou, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne De Vită Chipotle Barbacoa (Imitator), Crock Pot Chipotle Carne De Vită Barbacoa, și Aragaz Lent Barbacoa De Vită Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați chilis în fundul unui cuptor olandez mare și încălziți la foc mare. Gatiti, intoarcand chilis cu clesti ocazional pana cand sunt parfumati si prajiti, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Transferați chilis într-o cratiță mică și acoperiți cu 2 căni de bulion de pui. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește până când chilisurile sunt complet fragede, aproximativ 15 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei în cuptorul olandez acum gol, la foc mare, până când strălucește. Gatiti cozile de bou pana se rumenesc bine pe toate partile, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Scoateți cozile de bou și puneți-le deoparte. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
6
Adăugați două linguri rămase ulei și încălziți împreună cu ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc adânc și abia încep să ardă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
7
Adăugați chimen, cuișoare și oregano și gătiți, amestecând constant până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Adăugați Chipotle chilis, oțet și bulionul de pui rămas. Răzuiți bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei, fierbeți până se reduce cu aproximativ jumătate, apoi transferați întregul conținut în borcanul unui blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați chilis înmuiați și lichidul lor în blender împreună cu sosul de pește. Porniți blenderul la viteză mică și creșteți încet viteza la mare. Puree până la neted, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Puneți mandrina de vită în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Adăugați cozi de bou, frunze de dafin și sos. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Puneți capacul pe oală ușor crăpat, apoi transferați la cuptor. Gătiti, întorcând ocazional carnea de vită, până când este complet fragedă și un tester de tort sau o frigăruie metalică introdusă în carne prezintă rezistență mică sau deloc, aproximativ 4 ore. Aruncați frunzele de dafin și cozile de bou (carnea din cozile de bou poate fi consumată dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Transferați mandrina pe o farfurie mare. Întoarceți cuptorul olandez pe plită și gătiți, amestecând frecvent, la foc mediu-mare până când lichidul este redus la aproximativ 1 1/2 căni, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
14
Carnea de vită poate fi tăiată și servită imediat, dar pentru cea mai bună aromă, transferați carnea de vită într-un recipient sigilat împreună cu lichid și refrigerați până la cinci zile. Când este gata de servit, feliați carnea de vită împotriva bobului în felii de 1 1/2 până la 2 inci, apoi tăiați - o în bucăți mari cu degetele sau două furculițe. Întoarceți carnea de vită într-o oală împreună cu sosul. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ușor și împăturind până când carnea de vită este fierbinte, fragedă și acoperită cu sos. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Serviți imediat, îngrămădind carnea de vită în tortilla caldă de porumb cu ceapă, coriandru, salsa, tei sau alte condimente, după dorință. Alternativ, serviți ca atare cu orez, tăiței, grâu sau pâine de porumb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista