Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu

Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu
Mahimahi la grătar cu sos de ardei roșu este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 6,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 502 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Această rețetă de la recipes.prevention.com are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper, oțet de vin, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate73
Revista