Mahi mahi și salsa de Mango

Mahi Mahi y Mango Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți sare și piper măcinat, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, Tacos de pește Mahi mahi cu salsa de mango Chipotle, și Fripturi Mahi Mahi cu Salsan de Mango și cuscus Curry.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se inmoaie usor, aproximativ 3 minute. Se amestecă zahărul brun cu ceapa; gatiti pana se dizolva zaharul, aproximativ 1 minut.
Adăugați mango, ananas și vin roșu; fierbeți până la fierbinte, 3 până la 5 minute.
Transferați amestecul într-un castron. Întoarceți tigaia la aragaz.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în tigaie. Condimentează fripturile mahi mahi cu sare și piper negru. Înveliți fripturile în întregime cu condimente înnegrite. Gatiti fripturile in ulei incins pana cand pana cand pestele se fulge usor cu o furculita, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte. Plăcuți fripturile și acoperiți cu salsa de mango pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa