Mahi mahi și salsa de Mango

Mahi mahi și salsa de Mango
Mahi Mahi y Mango Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți sare și piper măcinat, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, Tacos de pește Mahi mahi cu salsa de mango Chipotle, și Fripturi Mahi Mahi cu Salsan de Mango și cuscus Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se inmoaie usor, aproximativ 3 minute. Se amestecă zahărul brun cu ceapa; gatiti pana se dizolva zaharul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați mango, ananas și vin roșu; fierbeți până la fierbinte, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3
Transferați amestecul într-un castron. Întoarceți tigaia la aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în tigaie. Condimentează fripturile mahi mahi cu sare și piper negru. Înveliți fripturile în întregime cu condimente înnegrite. Gatiti fripturile in ulei incins pana cand pana cand pestele se fulge usor cu o furculita, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte. Plăcuți fripturile și acoperiți cu salsa de mango pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Condiment înnegritCondiment înnegrit
Mahi MahiMahi Mahi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista