Mahi mahi la grătar în sos de nucă de cocos thailandez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahi Mahi la grătar în sosul de nucă de cocos thailandez. Pentru $ 7.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 493 calorii, 35g de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de lapte de nucă de cocos, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Mahi mahi la grătar cu Chile verde-bulion de lapte de cocos, Rețetă mahi mahi la grătar cu soia cu sos coreean de scufundare, și Mahi-Mahi la grătar cu sos Escabeche.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Amestecați laptele de nucă de cocos, 2 linguri de cilantro, 2 linguri de ceapă verde, suc de lămâie, ghimbir, usturoi și sos de pește împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Periați fileurile mahi mahi cu suficient sos pentru a acoperi. Gatiti sosul ramas la fiert pana se ingroasa usor, 3 pana la 4 minute.
Gatiti mahi mahi in tigaia de gratar pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un platou de servire, acoperiți cu sosul și garnisiți cu 2 linguri cilantr și 2 linguri de ceapă verde pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.