Mahi-mahi cu Salsa proaspătă de ananas

Mahi-mahi cu Salsa proaspătă de ananas
Mahi-mahi cu Salsa proaspătă de ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 666 calorii, 86G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $16.94 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fulgi de piper, file de mahi mahi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Mahi-Mahi Cu Salsa Proaspătă De Ananas, Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, și Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara Salsa de ananas, combinați ananasul, ardeii roșii și verzi, coriandrul, 1 lingură suc de lămâie, fulgi de ardei roșu și coaja de tei într-un castron mediu.(Salsa de ananas poate fi preparată cu 1 până la 2 zile înainte și refrigerată.).Preîncălziți broilerul.Spray rack de tigaie broiler cu spray de gătit.Clătiți mahi-mahi și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tarhon OpționalTarhon Opțional
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
Mahi MahiMahi Mahi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați mahi-mahi pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
3
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie și ulei de măsline; periați pe mahi-mahi.Broil mahi-mahi, 4 centimetri de căldură, 2 minute.Întoarceți și periați a doua parte cu amestec de ulei de măsline; se presara cu piper alb.Continuați să fierbeți 2 minute sau până când mahi-mahi se descuamă ușor atunci când este testat cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Mahi MahiMahi Mahi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Se servește cu Salsa de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate94
Revista