Mahi mahi cu crustă de susan cu sos de unt de ghimbir Shiso de soia

Sesame Crusted Mahi Mahi cu sos de unt de ghimbir Shiso de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $6.76 pe portie. O porție conține 484 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper măcinat, ulei de canolan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Mahi mahi cu crustă de susan cu sos de unt de ghimbir Shiso de soia, Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, și Mahi mahi cu crustă de susan cu salată de castraveți-Nasturel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos la foc mediu, combinați șalotă, ghimbir, suc de lămâie și vin alb. Gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri. Se amestecă smântâna grea și se aduce la fierbere ușoară. Reduceți crema la jumătate; nu arde. Se amestecă sosul de soia, apoi se transferă în blender. Amestecați la foc mic în timp ce adăugați încet unt, câteva cuburi odată, până când tot untul este emulsionat. Tăiați sau rupeți aproximativ shiso, adăugați la sos și amestecați încă aproximativ 10 secunde. Condimentează după gust cu sare kosher și piper. Păstrați sosul cald.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mare. Condimentați ambele părți ale fileurilor cu sare kosher și piper alb.
Se amestecă semințele de susan alb și negru și se pun într-o farfurie sau un vas plat. Apăsați numai partea superioară a fiecărui file în amestec și apăsați semințele în pește, astfel încât să se lipească. Asigurați-vă că părțile cruste sunt uniform cruste cu semințele. Când uleiul fumează, adăugați pește, semințe de susan în tigaie și aveți grijă la stropii de ulei. Prăjiți peștele timp de aproximativ 30 până la 45 de secunde pe fiecare parte.
Puneți tigaia în cuptor sau transferați peștele pe foaia de copt și gătiți la cuptor timp de aproximativ 5 până la 6 minute.
Serviți crusta de susan cu partea în sus cu sos de unt de ghimbir.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.