Mahi mahi braconat (cu ciuperci și caise)

Mahi mahi braconat (cu ciuperci și caise)
Mahi mahi braconat (cu ciuperci și caise) necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 149g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 1229 calorii. Pentru $33.07 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți caise, apă, coajă de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma caisul uscat, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Mahi mahi braconat (cu ciuperci și caise), Mahi-Mahi în ciuperci și vermut, și Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită.

Instrucțiuni

1
Sferturi de ciuperci uscate și caise tocate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2
Așezați ciupercile sferturi și caisele într-un castron și turnați 1 1/2 căni de apă clocotită peste; se lasa sa stea 15 minute; se strecoară, rezervând lichid
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
La lichidul strecurat se adaugă coriandru, coajă de tei și suc, sare și piper după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Reconstituiți suficient lapte praf instant pentru a adăuga la lichidul strecurat pentru a face 2 căni (aproximativ 1 cană); se amestecă și se lasă deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
5
Tăiați fileul Mahi Mahi pe mijloc pentru a face două fripturi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Într-o tigaie antiaderentă, adâncă, pulverizată cu spray vegetal, la foc mediu, sotează ciupercile sferturi, caisele tocate și șalotele timp de 4 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
7
Adăugați fileuri de Mahi Mahi, cu pielea în sus, gătiți timp de 1 minut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi MahiFileuri Mahi Mahi
8
Adăugați amestecul lichid rezervat, aduceți la foc mic și fierbeți timp de 8 minute sau până când fulgii de pește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Îndepărtați peștele și așezați-l pe platou cu pielea în jos și păstrați-l cald
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Faceți o suspensie de amidon de porumb și apă rece, adăugați la frypan, amestecați și aduceți la fierbere, gătiți timp de 2 minute sau până când lichidul se îngroașă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Se toarnă sos îngroșat de ciuperci / caise peste fileurile Mahi Mahi și se servește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi MahiFileuri Mahi Mahi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista