Mahi mahi ars cu unt de busuioc picant

Mahi mahi ars cu unt de busuioc picant
Mahi mahi ars cu unt de busuioc Zesty ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 5,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 315 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, file de mahi mahi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, Mahi-Mahi ars cu Risotto de șofran și sos de Mango, și Mahi-Mahi ars cu sos de Mango și orez parfumat.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați untul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea, piperul și busuiocul într-o cratiță medie și gătiți la foc mic, amestecând până când untul se topește. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează peștele cu sare și piper, după gust. Gatiti pestele timp de 3 minute; apoi întoarceți și gătiți până când este doar opac, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați fileurile pe plăci individuale.
4
Puneți untul cald de busuioc peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BusuiocBusuioc
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista