Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi

Mahi mahi aburit cu legume și sos de muștar de usturoi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 151 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, muștar maro picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mahi-mahi aburit cu legume prăjite, Teriyaki Mahi Mahi cu legume și orez de nucă de cocos: falsificarea proaspătă, și Mese Simple: Mahi-Mahi cu spanac de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu fața înaltă la foc mediu, adăugați uleiul de canola. Când este fierbinte, aruncați în jumătate ceapa (rezervați cealaltă jumătate pentru rețeta online Round 2 la grătar de pui și mere) și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. (Rezerva 4 bucăți fiecare de suc de fructe, și dovlecei pentru runda on-line 2 reteta de pui la gratar si mere împachetări.)
Adăugați restul de dovlecei și dovlecei, ciuperci și bulion și condimentați cu sare și piper.
Așezați peștele pe legume și acoperiți fiecare bucată cu o crenguță de cimbru. Condimentați peștele cu sare și piper, acoperiți și aburiți până când peștele este gătit, aproximativ 10 minute.
Scoateți peștele pe o farfurie și acoperiți-l pentru a se încălzi.
Scoateți legumele cu o lingură pliată într-un bol și acoperiți pentru a se încălzi. Întoarceți focul la mare și lăsați bulionul să buleze, adăugați usturoiul și muștarul și lăsați să gătească până când sosul se reduce și se îngroașă, 3 până la 5 minute. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Puneți legumele pe o farfurie și acoperiți cu o bucată de pește.
Se toarnă sosul peste pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.