Madeleine de pâine de porumb cu praz și nuci pecan
Rețeta Madeleine de pâine de porumb cu praz și nuci pecan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 24 de porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci pecan, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Madeleine De Pâine De Porumb, Madeleine De Pâine De Porumb, și Kasha cu praz și nuci pecan prăjite pentru rețete similare.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.