Madeleine Cu Unt Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Madeleinele cu unt brun. Această rețetă servește 10 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de praf de copt, ouă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Madeleine Cu Unt Brun, Madeleine Cu Unt Brun, și Madeleine De Cardamom Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru a rumeni untul, topiți untul la foc mediu într-o cratiță grea, permițând bule și spumă, amestecând frecvent. Odată ce spumarea dispare, lăsați untul să se rumenească de-a lungul fundului și apoi scoateți tigaia de pe foc. Rumenirea va dura aproximativ 5 minute în total; nu arde.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, zahărul și mierea cu mixerul electric până când sunt groase și palide.
Adăugați untul rumenit și amestecați.
Într-un castron mic, cernem împreună făina, praful de copt și 1/4 linguriță de sare și amestecăm în ingrediente lichide, împreună cu coaja, doar până la amestec.
Umpleți matrițele de copt Madeleine unse și coaceți până la auriu, 9 până la 11 minute.
* Nota bucătarului: puteți înlocui o tigaie mini-brioșă cu matrițe madeleine.