Macrou Teriyaki Cu Salată De Castraveți Acidulată
Macrou Teriyaki cu salata de castraveti picant ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 34 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati afumat la cald, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată, Macrou cu salată de castraveți, și Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar.
Instrucțiuni
Puneți macroul într-un vas puțin adânc, stropiți peste marinată și împrăștiați cu jumătate de ceapă de primăvară. Pune deoparte.
Puneți orezul într-o tigaie, acoperiți cu vârful degetului cu apă, condimentați cu sare, apoi aduceți la fierbere. Reduceți focul, amestecați, apoi acoperiți și fierbeți timp de 10 minute până când toată apa a dispărut. Scoateți focul, acoperiți și lăsați la abur 5 minute.
Se amestecă castravetele cu ceapa rămasă, frunzele de spanac și fasolea. Se amestecă împreună zahărul și oțetul cu niște condimente. Ridicați peștele din marinată și puneți-l pe 2 farfurii.
Stropiți cu mai multă marinată din vas, dacă doriți. Lingurați orezul alături, apoi aruncați salata cu pansamentul și serviți.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Zind-Humbrecht Gewurztraminer cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Nasul este foarte înțepător, prezentând o mulțime de arome exotice, trandafiri și condimente, clar influențate și de podgoriile calcaroase din Wintzenheim. Palatul prezintă o structură surprinzătoare și un finisaj uscat. Strugurii au fost foarte sănătoși, astfel încât fermentația a fost constantă și aproape completă, ceea ce se potrivește acestui stil de Gewurztraminer. Este deja destul de deschis, dar va beneficia de puțin timp în sticlă.Acest stil de Gewurztraminer va fi perfect cu pește la grătar sau carne albă, merge foarte bine cu mâncare afumată, rețete asiatice și orice ar putea fi complicat cu vinurile.