Macrou Teriyaki Cu Salată De Castraveți Acidulată

Macrou Teriyaki Cu Salată De Castraveți Acidulată
Macrou Teriyaki cu salata de castraveti picant ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 34 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati afumat la cald, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată, Macrou cu salată de castraveți, și Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar.

Instrucțiuni

1
Puneți macroul într-un vas puțin adânc, stropiți peste marinată și împrăștiați cu jumătate de ceapă de primăvară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MacrouMacrou
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2
Puneți orezul într-o tigaie, acoperiți cu vârful degetului cu apă, condimentați cu sare, apoi aduceți la fierbere. Reduceți focul, amestecați, apoi acoperiți și fierbeți timp de 10 minute până când toată apa a dispărut. Scoateți focul, acoperiți și lăsați la abur 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă castravetele cu ceapa rămasă, frunzele de spanac și fasolea. Se amestecă împreună zahărul și oțetul cu niște condimente. Ridicați peștele din marinată și puneți-l pe 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Stropiți cu mai multă marinată din vas, dacă doriți. Lingurați orezul alături, apoi aruncați salata cu pansamentul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista