Macaroon Se Topește

Macaroon Se Topește
Macaroon se topește necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fulgi de porumb, nucă de cocos, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macaroon Tart, Plăcintă Cu Macaroane De Nucă De Cocos, și Macaroon Cherry Pie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare pentru microunde, combinați untul, marshmallows și extrageți. Cuptor cu microunde, descoperi, pe mare pentru 1-1 / 2 minute sau până la topit. Într-un castron, combinați fulgii de porumb, nuca de cocos, migdalele și cireșele sfărâmate. Se amestecă amestecul de marshmallow până se acoperă. Aruncați cu lingură pe sărutări de hârtie cerată sau cireșe confiate în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista