Macaroanele și brânza mamei lui Mark

Macaroanele și brânza mamei lui Mark ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 797 calorii, 42G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, macaroane, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul și apoi amestecați făina; gatiti timp de 1 minut sau pana cand este usor auriu. Adăugați încet laptele în amestecul de făină, amestecând până se îngroașă, apoi amestecați cele 3 brânzeturi până se topește complet. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați macaroane fierte și amestecați pentru a acoperi uniform.
Transferați într-un vas de copt superficial.
Coaceți aproximativ 45 de minute, până se rumenesc și se rumenesc deasupra.
Scoateți din cuptor și preîncălziți broilerul.
Presărați parmezan și pesmet deasupra. Reveniți la cuptor și fierbeți până când brânza este bulbucată.