Macaroane și brânză cu șuncă, mazăre și ceapă eșalotă

Macaroane și brânză cu șuncă, mazăre și eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 52 calorii. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șuncă, vermut, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Șuncă și Brânză Macaroane coaceți cu mazăre, și Macaroane cremoase și brânză cu mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmați rețeta pentru macaroane cremoase și brânză.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie de 10 inci.
Se sotează șalotele până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Adăugați șuncă; continuați să sotati până când carnea începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați vermut și fierbeți până când lichidul aproape se evaporă, aproximativ un minut.
Adăugați mazăre. Se amestecă amestecul în macaroane și brânză.