Macaroane și brânză Carbonara

Macaroane și brânză Carbonara
Macaroane și brânză Carbonara ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 406 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, mazăre, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Macaroane și brânză Carbonara, Macaroane și brânză Carbonara, și Gatiti cartea: macaroane si branza Carbonara.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de unt de 13x9x2 inci. Gatiti macaroane in oala mare mare de apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere. Clătiți și scurgeți din nou.
3
Gatiti slanina in oala mare grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați slănina și 1/4 cană de picături de tigaie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați pesmet, 1/4 cană parmezan și 1/4 cană pătrunjel la slănină; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
6
Adăugați usturoiul tocat la picăturile de tigaie rămase în oală și saut-ul la foc mediu până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați făină și amestecați 3 minute. Treceți treptat în lapte integral, apoi gălbenușuri de ou, sare și piper. Gatiti pana se ingroasa amestecul, batand constant, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Adăugați 2 căni de brânză Fontina și restul de 3/4 cană de parmezan; bateți până se topesc brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se ia de pe foc.
10
Se amestecă mazărea, macaroanele și restul de 1/4 cană de pătrunjel. Se amestecă restul de 1 1/2 căni Fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Brânză FontinaBrânză Fontina
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
11
Transferați amestecul de macaroane în vasul pregătit. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți amestecurile de macaroane și pesmet separat și refrigerați. Înainte de a continua, coaceți amestecul de macaroane refrigerate, acoperit, la 350 km f până când se încălzește, aproximativ 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Presărați amestecul de pesmet peste amestecul de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
13
Coaceți doar până când toppingul este auriu, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista