Macaroane și brânză Carbonara
Macaroane și brânză Carbonara ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 406 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, mazăre, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Macaroane și brânză Carbonara, Macaroane și brânză Carbonara, și Gatiti cartea: macaroane si branza Carbonara.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de unt de 13x9x2 inci. Gatiti macaroane in oala mare mare de apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Scurgere. Clătiți și scurgeți din nou.
Gatiti slanina in oala mare grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute.
Transferați slănina și 1/4 cană de picături de tigaie într-un castron mare.
Adăugați pesmet, 1/4 cană parmezan și 1/4 cană pătrunjel la slănină; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul tocat la picăturile de tigaie rămase în oală și saut-ul la foc mediu până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați făină și amestecați 3 minute. Treceți treptat în lapte integral, apoi gălbenușuri de ou, sare și piper. Gatiti pana se ingroasa amestecul, batand constant, aproximativ 12 minute.
Adăugați 2 căni de brânză Fontina și restul de 3/4 cană de parmezan; bateți până se topesc brânzeturile.
Se amestecă mazărea, macaroanele și restul de 1/4 cană de pătrunjel. Se amestecă restul de 1 1/2 căni Fontina.
Transferați amestecul de macaroane în vasul pregătit. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți amestecurile de macaroane și pesmet separat și refrigerați. Înainte de a continua, coaceți amestecul de macaroane refrigerate, acoperit, la 350 km f până când se încălzește, aproximativ 30 de minute.)
Presărați amestecul de pesmet peste amestecul de macaroane.
Coaceți doar până când toppingul este auriu, aproximativ 15 minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.