Macaroane și brânză Carbonara
Reteta macaroane și brânză Carbonara ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $1.74 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție conține 701 calorii, 22g de proteine, și 52G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de macaroane de cot, jumătate și jumătate, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză Carbonara, Macaroane și brânză Carbonara, și Gatiti cartea: macaroane si branza Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un suport pentru cuptor la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați macaroanele și gătiți până când este al dente, aproximativ 6 minute. Se strecoară, rezervând 1 3/4 căni de apă pentru paste. Pune deoparte.
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta si cea mai mare parte a grasimii a fost redata, aproximativ 15 minute.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Turnați grăsimea într-o ceașcă mică de măsurare sigură la căldură.
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a totaliza 1/4 cană de grăsime. Rezervă.
Ștergeți cu grijă cratița (sau dați-i o clătire rapidă dacă este într-adevăr murdară).
Adăugați jumătate și jumătate și 2 lingurițe de piper și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 15 minute.
Se adaugă crema de brânză și se amestecă până se topește.
Bateți în Cheddar și Gruyere până când toată brânza este topită și sosul este neted.
Adăugați macaroanele și apa de paste rezervată în cratiță și amestecați pentru a combina. (Va arăta foarte slăbit, dar pastele vor suge mult din sos pe măsură ce se coace.) Condimentați după gust cu sare, dacă este necesar. Îndoiți ușor slănina și 3/4 din scallions feliate.
Se toarnă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Aruncați firimiturile de pâine cu amestecul rezervat de slănină-grăsime și un vârf de sare într-un bol mediu.
Presărați amestecul uniform peste partea superioară a macaroanelor și brânzei și coaceți până când brânza este bulbucată și firimiturile de pâine sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 10 minute.
Garnisiți cu restul de scallions și serviți.