Reteta macaroane și brânză Carbonara ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $1.74 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție conține 701 calorii, 22g de proteine, și 52G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de macaroane de cot, jumătate și jumătate, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză Carbonara, Macaroane și brânză Carbonara, și Gatiti cartea: macaroane si branza Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați un suport pentru cuptor la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați macaroanele și gătiți până când este al dente, aproximativ 6 minute. Se strecoară, rezervând 1 3/4 căni de apă pentru paste. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Macaroane
4
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta si cea mai mare parte a grasimii a fost redata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Turnați grăsimea într-o ceașcă mică de măsurare sigură la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
7
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a totaliza 1/4 cană de grăsime. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
8
Ștergeți cu grijă cratița (sau dați-i o clătire rapidă dacă este într-adevăr murdară).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați jumătate și jumătate și 2 lingurițe de piper și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
10
Se adaugă crema de brânză și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
11
Bateți în Cheddar și Gruyere până când toată brânza este topită și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Gruyere
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Adăugați macaroanele și apa de paste rezervată în cratiță și amestecați pentru a combina. (Va arăta foarte slăbit, dar pastele vor suge mult din sos pe măsură ce se coace.) Condimentați după gust cu sare, dacă este necesar. Îndoiți ușor slănina și 3/4 din scallions feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ceapa Verde
Macaroane
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Paste
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Se toarnă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
14
Aruncați firimiturile de pâine cu amestecul rezervat de slănină-grăsime și un vârf de sare într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Presărați amestecul uniform peste partea superioară a macaroanelor și brânzei și coaceți până când brânza este bulbucată și firimiturile de pâine sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 10 minute.