Macaroane și brânzeturi Florentine

Macaroane și brânzeturi Florentine
Macaroane și brânză Florentine necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 262 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de macaroane de cot, spanac, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți macaroane conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și untul; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Puneți laptele și următoarele 4 ingrediente într-un borcan de litru; acoperiți bine și agitați energic 1 minut. Se amestecă împreună amestecul de lapte, brânza, spanacul și macaroanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Se toarnă amestecul de macaroane într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit cu aromă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Presărați uniform cu pesmet; acoperiți ușor pesmetul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Notă:în scopuri de testare, am folosit paste Barilla Plus și pâine albă din cereale integrale Sara Lee Soft & Smooth.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine AlbăPâine Albă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista