Macaroane și brânzeturi Florentine

Macaroane și brânză Florentine necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 262 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de macaroane de cot, spanac, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți macaroane conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și untul; se scurge bine.
Puneți laptele și următoarele 4 ingrediente într-un borcan de litru; acoperiți bine și agitați energic 1 minut. Se amestecă împreună amestecul de lapte, brânza, spanacul și macaroanele.
Se toarnă amestecul de macaroane într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit cu aromă de unt.
Presărați uniform cu pesmet; acoperiți ușor pesmetul cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Notă:în scopuri de testare, am folosit paste Barilla Plus și pâine albă din cereale integrale Sara Lee Soft & Smooth.