Macaroane ușoare și brânză
Macaroanele ușoare și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 565 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Dacă aveți cremă pintheavy, amidon de cartofi înjumătățiți dacă utilizați amidon de porumb, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Acesta este adus la tine de Norecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane ușoare și brânză, și Macaroane Și Brânză Cu O Singură Oală Frumoase Și Ușoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face toppingul de pesmet, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați pătrunjelul și prăjiți până când sfârâitul s-a potolit.
Adăugați panko și prăjiți, amestecând continuu, astfel încât să se rumenească uniform. Se face când este vorba despre culoarea crustei de pâine sandwich.
Transferați pesmetul prăjit pe o farfurie și ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, astfel încât să puteți face sosul în ea. Fierbeți macaroanele conform instrucțiunilor ambalajului în apă bine sărată. Într-un castron mic, adăugați cele două brânzeturi împreună cu amidonul și aruncați cu degetele pentru a distribui uniform. Când au mai rămas aproximativ 3 minute pe ceas pentru paste, adăugați smântâna și laptele în tigaie și puneți-le la foc mediu. Aduceți la foc mic, apoi presărați în brânză câte o mână mică, folosind o spatulă de silicon pentru a amesteca amestecul până când fiecare adăugare de brânză se topește complet. Continuați să adăugați brânza în loturi mici și topiți până când este încorporată. Sare după gust.Când macaroanele sunt gata, scurgeți-le, apoi adăugați-le în sosul de brânză. Se amestecă pentru a acoperi cu sosul. Așezați mac-ul și brânza și presărați pesmetul prăjit.