Macaroane thailandeze cu nucă de cocos și cacao

Macaroane thailandeze cu nucă de cocos și cacao
Rețeta de nucă de cocos thailandeză și macaroane de cacao ar putea satisface pofta asiatică în aproximativ 1 oră. Pentru 14 cenți pe porție, primești un desert care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 109 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Macaroane Cu Cacao Și Nucă De Cocos, Macaroane Cu Cacao Și Scorțișoară, și Macaroane Cu Pudră De Cacao Roșie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal. Adăugați treptat zahărul, continuând să bateți până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Movile BarMovile Bar
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Adăugați sarea și sucul de lămâie și continuați să bateți până când albușurile formează un vârf ascuțit care își păstrează forma atunci când ridicați bătătorul sau bateți. Puneți ușor nuca de cocos și pudra de cacao în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Nucă De CocosNucă De Cocos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Aruncați amestecul cu linguri pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până se rumenesc și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe tigăile de pe rafturile de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Titus Zinfandel cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Titus Zinfandel
Titus Zinfandel
Din punct de vedere vizual, acest vin are un impact la fel de mare ca și profilul aromei, cu un miez purpuriu regal superb opac, care dă loc unei margini roșii rubinie clare. Ovăzul prăjit și notele de zahăr brun se învârt în jurul merisorului suculent-zmeură pe nas, care amintește de un crocant tocmai ieșit din cuptor, urmat de reducerea balsamică a căpșunilor, petală slabă de trandafir și doar un indiciu al șei. Pe toastul Palatului, stejarul și căpșunile macerate sunt încoronate de o panglică înaltă și strălucitoare de caramel și îmbrăcate în mere roșii delicioase și bomboane de pepene verde. Este lung și se sprijină pe palat, cu un corp mediu și un finisaj veșnic care arată o ageabilitate considerabilă în taninuri.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista