Macaroane Tex - Mex cu brânză

Macaroane Tex - Mex cu brânză
Macaroanele și brânza Tex-Mex ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 896 calorii, 39G de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,0 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coji de paste, făină, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Aduceți o oală mare cu fund greu sau un cuptor olandez cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Între timp, așezați chipsurile de tortilla într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați-le în firimituri fine (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană); pune deoparte. (Alternativ, așezați așchii într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați punga. Folosind un sucitor, zdrobiți așchii în firimituri fine uniforme.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
2
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului sau până când sunt doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
3
Scurgeți într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece, asigurându-vă că amestecați pastele în timp ce clătiți, până se răcesc și cojile nu se mai lipesc una de cealaltă; puneți deoparte în strecurătoare.Uscați oala (nu este nevoie să clătiți), adăugați 1 lingură de unt și puneți-o la foc mediu-mare până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Coji De PasteCoji De Paste
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați chorizo și gătiți, rupând carnea în bucăți mici cu o lingură de lemn, până când este gătită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Scoateți cu o lingură cu fante într-un castron mediu; pus deoparte.Reduceți focul la mediu și adăugați restul de 4 linguri de unt. Când untul este topit, adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
6
Adăugați făina, sarea măsurată, muștarul și cayenne și gătiți, amestecând ocazional, până când făina s-a întunecat ușor la culoare, aproximativ 2 minute.În timp ce bateți constant, adăugați încet laptele în amestecul de făină până când se combină uniform și se omogenizează. (Va deveni foarte gros când adăugați mai întâi laptele, apoi se va subția.) Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la foc mic si se ingroasa usor, aproximativ 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
MuștarMuștar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați brânzeturile și amestecați până se topește complet și sosul este neted. Se amestecă pastele și chorizo-ul rezervat și jalapele sau ardeii iute verzi și se gătește, amestecând ocazional, până când pastele sunt încălzite și aburite, aproximativ 4 până la 6 minute. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
PastePaste
SosSos
SareSare
8
Transferați amestecul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se presară cu chipsurile zdrobite și se coace până se clocotește în jurul marginilor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista