Macaroane Rapide Cu Nucă De Cocos
Macaroanele rapide de nucă de cocos necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 247 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 864 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați nuca de cocos, făina și sarea.
Adăugați lapte și vanilie; se amestecă bine (aluatul va fi rigid).
Picătură cu linguri 1 in. în afară pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Macaroons de nucă de cocos funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.