Macaroane Masticabile Cu Ciocolată Și Nucă De Cocos
Această rețetă servește 36 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de tort, nucă de cocos ușor, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Masticabile Cu Nucă De Cocos, Clean Start': Macaroane De Ciocolată Masticabile, și Macaroane Cu Ciocolată Cu Nucă De Cocos M&M pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
3
Puneți ciocolata neîndulcită într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut sau până aproape topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți din cuptorul cu microunde; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Lingurați făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Combinați făina de tort, cacao neîndulcită și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Neîndulcită
Făină De Tort
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați nucă de cocos și aruncați bine. Se amestecă ciocolata topită, extractul de vanilie și laptele condensat îndulcit (amestecul va fi rigid). Picătură de nivel linguri 2 inci în afară pe foaia de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți la 250 timp de 45 de minute sau până când marginile cookie-urilor sunt ferme și Centrul cookie-urilor sunt moi, rotind foaia de copt o dată în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și răciți 10 minute pe tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți cookie-urile din hârtie pergament, și se răcește complet pe raft. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară