Macaroane Masticabile Cu Ciocolată Și Nucă De Cocos
Această rețetă servește 36 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de tort, nucă de cocos ușor, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Masticabile Cu Nucă De Cocos, Clean Start': Macaroane De Ciocolată Masticabile, și Macaroane Cu Ciocolată Cu Nucă De Cocos M&M pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Puneți ciocolata neîndulcită într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut sau până aproape topit.
Scoateți din cuptorul cu microunde; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Lingurați făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina de tort, cacao neîndulcită și sarea într-un castron mare.
Adăugați nucă de cocos și aruncați bine. Se amestecă ciocolata topită, extractul de vanilie și laptele condensat îndulcit (amestecul va fi rigid). Picătură de nivel linguri 2 inci în afară pe foaia de copt pregătit.
Coaceți la 250 timp de 45 de minute sau până când marginile cookie-urilor sunt ferme și Centrul cookie-urilor sunt moi, rotind foaia de copt o dată în timpul coacerii.
Scoateți din cuptor și răciți 10 minute pe tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți cookie-urile din hârtie pergament, și se răcește complet pe raft. A se păstra într-un recipient etanș.