Macaroane La Cuptor
Macaroane coapte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 485 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane la cuptor, Macaroane La Cuptor, și Macaroane Și Brânză La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroane și gătiți timp de 10 până la 13 minute sau până la dente; se scurge.
Într-un castron amestecați ouăle, laptele și piperul. Într-o farfurie cu caserole, așezați aproximativ o treime din macaroanele fierte într-un singur strat, presărați cu 1/2 din brânză, apoi stratificați restul de macaroane și acoperiți cu brânza rămasă. Se acoperă uniform cu amestecul de ou-lapte. În cele din urmă, tăiați felii de unt și așezați-le deasupra brânzei.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 de minute sau până când brânza este complet topită.