Macaroane Duble Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macaroons cu nucă de cocos cu ciocolată dublă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 14 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 196 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, cacao, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 230 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Cu Ciocolată Dublă, Macaroane Cu Ciocolată Dublă Crudă, și Macaroane Cu Ciocolată Dublă (Fără Gluten, Paleo + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul cu microunde sau într-un castron așezat peste tigaia cu apă abia fierbinte, topiți 5 uncii de ciocolată până se omogenizează. Se răcește ușor.
Într-un castron mare, amestecați zahărul cu cacao până se combină.
Bateți în alb, sare, vanilie și extract de nucă de cocos.
Se amestecă amestecul de ciocolată până se omogenizează. Îndoiți nuca de cocos și restul de 2 uncii de ciocolată (Vezi nota). Se răcește până când este suficient de ferm pentru a scoate, aproximativ 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijloc și poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau, de preferință, o căptușeală antiaderentă. Dacă folosiți pergament, ungeți ușor.
Folosind lingură sau lingură, porționați aluatul cu două linguri fiecare, distanțându-se uniform pe tigăi (aproximativ 8 fursecuri pe tigaie). Formați ușor în movile.
Coaceți până când setul și centrul nu arată crud, 13 până la 15 minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigaie 10 minute, apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci.