Macaroane Duble Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată

Macaroane Duble Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macaroons cu nucă de cocos cu ciocolată dublă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 14 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 196 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, cacao, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 230 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Cu Ciocolată Dublă, Macaroane Cu Ciocolată Dublă Crudă, și Macaroane Cu Ciocolată Dublă (Fără Gluten, Paleo + Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul cu microunde sau într-un castron așezat peste tigaia cu apă abia fierbinte, topiți 5 uncii de ciocolată până se omogenizează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul cu cacao până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți în alb, sare, vanilie și extract de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se amestecă amestecul de ciocolată până se omogenizează. Îndoiți nuca de cocos și restul de 2 uncii de ciocolată (Vezi nota). Se răcește până când este suficient de ferm pentru a scoate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijloc și poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau, de preferință, o căptușeală antiaderentă. Dacă folosiți pergament, ungeți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Folosind lingură sau lingură, porționați aluatul cu două linguri fiecare, distanțându-se uniform pe tigăi (aproximativ 8 fursecuri pe tigaie). Formați ușor în movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când setul și centrul nu arată crud, 13 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigaie 10 minute, apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista