Macaroane De Vită Brânză
Brânză de vită macaroane este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, macaroane de cot, brânză de proces și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesy Macaroane-Carne De Vită Skillet, O tigaie brânză de vită și macaroane, și Cheesy Picante Carne De Vită Macaroane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați porumbul și supa. Puneți deoparte 1/2 cană de brânză pentru topping; amestecați brânza rămasă în amestecul de carne până se topește. Amestecați ușor macaroanele până când sunt acoperite.
Transferați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Sus cu brânză rezervată.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când este încălzit.