Macaroane De Nucă De Cocos I
Macaroons de nucă de cocos s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 60. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, cireșe confiate, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Macaroane De Nucă De Cocos, Macaroane De Nucă De Cocos, și Macaroane De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linia 2 foi de cookie cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, combinați zahărul și amidonul de porumb.
Într-un castron mare de metal, combinați albușurile de ou cu extract de migdale.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă amestecul de zahăr. Bateți cu un mixer electric până când este gros și rigid, aproximativ 15 minute. Îndoiți în nucă de cocos.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
Așezați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Apăsați aluatul la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foi de fursecuri.
Așezați 1/2 o cireșă în partea de sus a fiecărui cookie.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când sunt ușor colorate.
Lăsați să se răcească pe foile de copt un minut înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă.