Macaroane cu șuncă și brânză Deluxe
Macaroane cu șuncă și brânză Deluxe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Dacă aveți brânză Monterey jack, brânză Cheddar ascuțită, roșii de prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Macaroane Deluxe și brânză, Macaroane de lux ' N ' Cheese, și Macaroane coapte Deluxe și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si ardeiul gras verde in unt topit pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă macaroane fierte, șuncă, brânză Monterey Jack, brânză Jack de ardei iute și brânză Cheddar albă ascuțită de 2 uncii în amestec de ceapă până se amestecă bine.
Amestecați ușor laptele în amestec până când caserola este cremoasă, adăugând lapte suplimentar, dacă este necesar.
Amestecați pene de roșii în caserolă. Top cu 6 uncii ascuțite Brânză Cheddar alb.
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până când brânza se fierbe și se rumeneste deasupra, aproximativ 20 de minute.