Macaroane cu susan-migdale
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă macaroanele cu susan și migdale. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap servește 36 și costă 25 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 54 de calorii. Dacă aveți la îndemână pastă de migdale, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 23%. Încercați Almond Macaroons I, Almond Macaroons și Almond-Cocos Macaroons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Presărați semințele de susan pe o foaie mare de copt și coaceți aproximativ 20 de minute sau până când aurii deschis, amestecând din când în când.
Tapetați foaie de biscuiți cu hârtie de copt.
Cu un mixer electric, bate pasta de migdale si zaharul pana raman doar bucati foarte mici din pasta. Separam ouale si adaugam albusurile si amestecam la viteza mare pana se omogenizeaza.
Amestecați semințele de susan.
Puneți cu lingurițe rotunjite pe foaia de biscuiți pregătită, la distanță de 2 inci.
Coaceți aproximativ 14 minute sau până când fursecurile sunt umflate, aurii pal și marginile încep să se rumenească.
Transferați fursecurile pe hârtie de pergament pe un gratar și răciți complet. Curățați cu grijă biscuiții de pe hârtie de pergament.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru macaroane. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.