Macaroane Cu Patru Brânzeturi
![Macaroane Cu Patru Brânzeturi](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/198873.webp?v=1708597674)
Macaroanele cu patru brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 777 calorii, 32g de proteine, și 46G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați paste cavatappi, brânză proaspăt fontina, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, topiți 1/2 cană de unt într-un cuptor olandez la foc mic; se amestecă făina și ardeiul roșu măcinat până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Bateți treptat laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, 6 pana la 7 minute sau pana cand amestecul de lapte este ingrosat si clocotit.
Aruncați împreună brânza Cheddar și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu; rezervați 1 1/2 cană amestec de brânză.
Adăugați amestecul de brânză rămas și pastele fierte fierbinți în sos, aruncând pentru a acoperi. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se acoperă cu 1 1/2 cană de amestec de brânză rezervat.
Aruncați împreună pesmetul și următoarele 3 ingrediente; se presară peste amestecul de brânză.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.