Macaroane Cu Lămâie-Rozmarin

Macaroane Cu Lămâie-Rozmarin
Macaroanele cu lămâie-rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 55 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, nucă de cocos, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane cu lămâie cu glazură de lămâie (fără Gluten, Paleo + Vegan), Macaroane cu lămâie cu glazură de lămâie (fără Gluten, Paleo + Vegan), și pâine scurtă cu lămâie de rozmarin + un spritzer de citrice de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Îngrămădiți rozmarinul pe o tăietură și presărați cu 1 lingură de zahăr; se toacă mărunt, apoi se transferă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BolBol
2
Adăugați nuca de cocos, restul de 1/3 cană de zahăr, coaja de lămâie, vanilia și sarea. Folosiți degetele pentru a freca și arunca amestecul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Lăsați să stea la temperatura camerei, 1 oră.
4
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Bateți albușurile într-un castron mediu până se spumează. Îndoiți amestecul de nucă de cocos cu o spatulă de cauciuc până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
6
Aruncați linguri de amestec la aproximativ 1 inch distanță pe foile de copt pregătite. Cu degetele umede, formați fiecare movilă într-o formă de con.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți, schimbând tigăile la jumătatea drumului, până când marginile sunt aurii și macaroanele sunt uscate, 16 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească 10 minute pe foile de copt, apoi transferați într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Fotografie de Andrew Purcell

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Macaroons poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista