Macaroane cu ciocolată și migdale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 18 calorii. Dacă 3 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Macaroons de ciocolată și migdale ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 180. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, nucă de cocos, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 49 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Macaroane Umplute Cu Migdale De Ciocolată, Macaroane Cu Migdale Înmuiate În Ciocolată, și Macaroane Cu Migdale Înmuiate În Ciocolată.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente. Aruncați aluatul cu linguri ușor unse pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Apăsați o migdale în partea de sus a fiecărui cookie.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 17 minute sau până devin aurii.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Cuptor cu microunde 1/2 cană bucăți de ciocolată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut și 15 secunde sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde și la sfârșit.
Transfer la un 1-qt. pungă de congelator din plastic cu fermoar; tăiați o gaură mică în 1 colț de pungă. Țeavă de ciocolată topită peste cookie-uri răcite prin stoarcere ușor sac.