Macaroane cu ceapă caramelizată și brânză

Macaroanele cu ceapă caramelizată și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ouă, brânză Cheddar bloc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă caramelizată Gouda macaroane și brânză, Rețetă De Ceapă Caramelizată Și Prosciutto Macaroane Și Brânză, și Macaroane și brânză cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți macaroane conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și lăsați deoparte.
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa feliată și 1 linguriță. zahăr. Gatiti, amestecand des, 15-20 de minute sau pana cand ceapa are culoarea caramelului.
Puneți jumătate din fiecare macaroane, ceapă, brânzeturi și firimituri de cracker într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Strat cu restul de macaroane, ceapă și brânzeturi.
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 3 ingrediente; se toarnă peste amestecul de macaroane.
Se amestecă împreună firimiturile de cracker rămase, untul topit și, dacă se dorește, nucile pecan.
Se presară uniform peste amestecul de macaroane.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până se rumenesc și se fixează.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.