Macaroane cu brânza

Macaroane cu brânza
Macaroane cu brânză durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 878 de calorii, 36 g de proteine și 60 g de grăsime per porție. Pentru 2,49 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, tăiței largi de ouă, smântână groasă și făină. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macaroane Gruyère și Emmentaler cu șuncă și aluat cubulețe de la „Melt: Arta macaroanelor și brânzei, Macaroane și brânză cu cheddar afumat și brânză albastră și macaroane și brânză cu două brânzeturi cu dovlecei și mâncăruri de zi.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană (la Pachet) Parmezan Ras Fin3/4 Cană (la Pachet) Parmezan Ras Fin
3
Ungeți cu unt o tavă de sticlă de 13 pe 9 inchi și lăsați deoparte. Gătiți tăițeii într-o oală mare cu apă clocotită cu sare până când sunt fragezi, dar încă fermi pentru a mușca, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți bine, dar nu clătiți.
5
Bateți smântâna, laptele, făina, 1/2 linguriță de sare și piperul într-un castron mare pentru a omogeniza. Se amestecă 1 cană Fontina, 1/2 cană parmezan, 1/2 cană mozzarella, șuncă, dacă se folosește, și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați tăițeii și amestecați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Transferați amestecul de tăiței în vasul de copt pregătit. Aruncați restul de 1 cană Fontina, 1/4 cană parmezan și 1/4 cană mozzarella într-un castron mic pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Presărați amestecul de brânză peste amestecul de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Coacem pana cand sosul se topeste si branza incepe sa se rumeneasca deasupra, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista