Macaroane cu Bacon și Pimento și brânză

Bacon și Pimento macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 927 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați blocați brânza americană, frunzele de pătrunjel, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 123 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Pimento macaroane și brânză, Pimento macaroane și brânză, și Burgeri cu Bacon și brânză Pimento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amidonul de porumb, laptele evaporat și ouăle într-un castron mediu și bateți până se omogenizează. Pune deoparte.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adăugați 1/2 cană de apă. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand apa s-a evaporat si slanina incepe sa sape. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când sunt crocante și rumenite, cu aproximativ 5 minute mai mult. transferați într-un castron împreună cu toată grăsimea topită.
Adăugați pimentos tocat în castron și aruncați pentru a combina. Pune deoparte.
Gatiti pastele intr-o oala mare in apa sarata conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste. Reveniți la oala de stoc și adăugați apă de gătit, slănină (cu grăsimea sa), pimentos, amestec de lapte evaporat și brânză. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand branza se topeste si sosul este cremos si neted. Se amestecă pătrunjelul, rezervând câteva pentru garnitură.
Se transferă în vasul de servire, se acoperă cu pătrunjelul rămas și se servește imediat, topind cu un ou prăjit, dacă se dorește.