Macaroane Cu Arahide Și Ciocolată
Arahide-ciocolată Macaroons necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 3,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 98G de grăsime, și un total de 2559 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână arahide prăjite, zahăr granulat, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere, și Burgeri Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată (Macaroane Franceze).
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți zahărul pudră și alunele până când nucile sunt măcinate foarte fin.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, aduceți 2 până la 3 inci de apă la fierbere; reglați căldura pentru a menține un foc foarte mic. Într-un castron mare sau în vasul unui mixer în picioare, bateți zahărul în albușuri. Puneți vasul peste apă clocotită în tigaie (fundul vasului nu trebuie să atingă apa) și amestecați constant până când zahărul este dizolvat și amestecul se simte cald la atingere.
Scoateți vasul din apă și, cu un mixer electric la viteză mare (prevăzut cu accesoriul pentru tel dacă utilizați un mixer în picioare), bateți amestecul de albuș de ou până se formează vârfuri groase și rigide. Îndoiți ușor amestecul de zahăr pudră.
Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch și, cu vârful aproape atingând pergamentul, introduceți în cercuri plate de 2 inci grosime de aproximativ 1/8 inch, la distanță de 1 inch, pe două foi de copt de 12 pe 15 inci căptușite cu pergament (Vezi notele).
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până când blaturile sunt strălucitoare și uscate și marginile sunt crăpate, aproximativ 15 minute; dacă coaceți două tigăi simultan, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați prăjiturile să se răcească complet pe foi (aproximativ 1 1/4 ore), apoi îndepărtați ridicându-le ușor și decojind pergamentul departe de fund.
Întindeți partea plată a fiecărei jumătăți de fursecuri cu aproximativ 1 linguriță de ganache de ciocolată. Completați fiecare cu un al doilea cookie, partea plată spre umplere.
Ganache de ciocolată. Într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați ocazional 6 uncii de ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată, 2 linguri de frișcă, 1 lingură de sirop de porumb și 1 lingură de unt până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până se îngroașă, dar nu este ferm, aproximativ 15 minute. Face aproximativ 1 1/4 cani.