Macaroane cremoase și brânză

Macaroane cremoase și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane cremoase cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 444 de calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,01 USD per porție. 265 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de brânză mexicană, ouă, macaroane cu cot și lapte evaporat. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Încercați macaroane cremoase cu patru brânzeturi, macaroane cremoase cu două brânzeturi și macaroane cremoase cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
2
Puneți într-un recipient de 5 litri uns. Care gateste incet. Se amestecă ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când un termometru arată 160°, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista