Macaroane clasice coapte și brânză

Macaroane clasice coapte și brânză
Macaroane coapte clasice și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, blocați brânza Cheddar ascuțită, sarea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane clasice coapte și brânză, Macaroane clasice coapte și brânză, și Macaroane Și Brânză Clasice La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Topiți untul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 2 minute. Treceți treptat în lapte și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți din căldură. Se amestecă sare, piper negru și roșu, 1 cană brânză mărunțită și paste fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Paste FiertePaste Fierte
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se amestecă amestecul de paste într-un 2-qt ușor uns. vas de copt; top cu restul de 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
7
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit brânză Kraft Sharp Cheddar. Pentru a ușura, 2% lapte cu conținut redus de grăsimi și brânză cu conținut redus de grăsimi pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2% Lapte2% Lapte
8
Macaroane și brânză dintr-o oală: pregătiți rețeta conform indicațiilor, amestecând toată brânza Cheddar rasă în amestec de lapte îngroșat până la topire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați pastele fierte și serviți imediat. Prep: 10 min., Bucătar: 7 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista