Macaroane clasice coapte și brânză
Macaroane coapte clasice și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, blocați brânza Cheddar ascuțită, sarea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane clasice coapte și brânză, Macaroane clasice coapte și brânză, și Macaroane Și Brânză Clasice La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Topiți untul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 2 minute. Treceți treptat în lapte și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când se îngroașă.
Scoateți din căldură. Se amestecă sare, piper negru și roșu, 1 cană brânză mărunțită și paste fierte.
Se amestecă amestecul de paste într-un 2-qt ușor uns. vas de copt; top cu restul de 1 cană de brânză.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit brânză Kraft Sharp Cheddar. Pentru a ușura, 2% lapte cu conținut redus de grăsimi și brânză cu conținut redus de grăsimi pot fi înlocuite.
Macaroane și brânză dintr-o oală: pregătiți rețeta conform indicațiilor, amestecând toată brânza Cheddar rasă în amestec de lapte îngroșat până la topire.
Adăugați pastele fierte și serviți imediat. Prep: 10 min., Bucătar: 7 min.