Macaroane
Macarons este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 30 de porții. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Allrecetes necesită făină de migdale, zahăr de cofetărie, albușuri de ou și zahăr superfin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Încearcă Macaroane, Macaroane De Mimoză, și Macaroane De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un vas de amestecare metalic și dați-le la frigider peste noapte. A doua zi, aduceți albușurile la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 280 grade F (138 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Bateți zahărul cofetarilor și făina de migdale într-un castron. Bateți albușurile cu sare într-un bol metalic cu un mixer electric la viteză medie până se spumează, aproximativ 1 minut; creșteți viteza la mare și bateți treptat în zahăr superfin, aproximativ 1 lingură la un moment dat, până când albușurile sunt lucioase și țineți vârfuri rigide, încă 3 până la 5 minute.
Îndoiți ușor amestecul de făină de migdale în albușuri de ou bătute până se încorporează bine; lingură bezea într-o patiserie mare prevăzută cu un vârf de 3/8 inch.
Puneți discuri de bezea de 1 inch pe foile de copt pregătite, lăsând 2 inci de spațiu între fursecuri. Aluatul se va răspândi. Ridicați foile de copt la câțiva centimetri deasupra suprafeței de lucru și loviți-le ușor pe suprafața de lucru de mai multe ori pentru a îndepărta bulele de aer din fursecuri.
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei până când suprafețele strălucitoare devin plictisitoare și se formează o piele subțire, aproximativ 15 minute.
Așezați foile de copt în cuptorul preîncălzit și coaceți cu ușa cuptorului deschisă ușor până când suprafețele macarons sunt complet uscate, aproximativ 15 minute.
Lăsați fursecurile să se răcească complet pe o foaie de copt înainte de a curăța hârtia pergament din fursecuri.
Întindeți jumătate din fursecuri cu orice umplutură dorită, acoperiți cu fursecurile rămase pentru a face sandvișuri și dați la frigider cel puțin 2 ore până peste noapte pentru a lăsa fursecurile să se înmoaie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Macarons. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Riesling-ul nostru din Columbia Valley este un amestec de Riesling din întreaga Vale Columbia din Washington. Scopul nostru este de a crea un Riesling răcoritor, aromat, mediu-uscat vintage după vintage. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul nostru de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.