Macaroane
Macaroons ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, zahăr, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Macaroane, Macaroane Cu Cireșe, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Bateți împreună albușurile cu sarea într-un castron mic până formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul 1 lingură la un moment dat, continuând să bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Continuați să bateți până la luciu. Îndoiți nuca de cocos în amestecul de ouă. Aruncați amestecul cu lingurița pe foaia pregătită, distanțându-se la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 12 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Macaroanele pot fi asociate cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel]()
Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel
Old Vine Zinfandel 2012, un vin roșu purpuriu, se deschide cu cireșe întunecate, tutun și taninuri ușoare. Aromele de la mijlocul palatului de condimente de vacanță și nucșoară se dezvoltă împreună cu zmeura coaptă. Finisajul este plăcut și ușor afumat, cu note ușoare de piper negru. Împerecheați cu carne roșie, tocănițe consistente și bomboane de ciocolată sau cu o persoană dragă în fața focului.