Macadamia Nuci Crusted Mahi Mahi

Macadamia nuci Crusted Mahi Mahi este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $7.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 573 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nuca de cocos, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, Macadamia crustă Mahi Mahi cu salsa de Mango, și Macadamia Nuci Crusted Mahi Mahi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un robot de bucătărie sau blender, pulsați împreună nuci de macadamia și pesmet până la măcinat fin.
Se toarnă amestecul de nuci pe o farfurie și se acoperă fileurile de pește pe ambele părți.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți fileurile pe ambele părți până când nucile se rumenesc.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți până devine translucid. Se amestecă bulionul de pui.
Se amestecă în ananas, papaya, mango, nucă de cocos și ardei habanero. Condimentează cu sare, piper și zahăr după gust. Se fierbe până când sosul este gros, aproximativ 30 de minute. Se strecoară pentru a îndepărta ardeii, fructele și șalotele. Rezervați sosul într-o tigaie la foc mic.
Coaceți mahi mahi în cuptorul preîncălzit aproximativ 10 minute, până când temperatura internă ajunge la 140 de grade F.
Scoateți peștele și acoperiți ușor cu sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio