Macadamia Nuci Crusted Mahi Mahi

Macadamia Nuci Crusted Mahi Mahi
Macadamia nuci Crusted Mahi Mahi este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $7.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 573 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nuca de cocos, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, Macadamia crustă Mahi Mahi cu salsa de Mango, și Macadamia Nuci Crusted Mahi Mahi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un robot de bucătărie sau blender, pulsați împreună nuci de macadamia și pesmet până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de nuci pe o farfurie și se acoperă fileurile de pește pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți fileurile pe ambele părți până când nucile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți până devine translucid. Se amestecă bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se amestecă în ananas, papaya, mango, nucă de cocos și ardei habanero. Condimentează cu sare, piper și zahăr după gust. Se fierbe până când sosul este gros, aproximativ 30 de minute. Se strecoară pentru a îndepărta ardeii, fructele și șalotele. Rezervați sosul într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți mahi mahi în cuptorul preîncălzit aproximativ 10 minute, până când temperatura internă ajunge la 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți peștele și acoperiți ușor cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista