Mac și brânză la cuptor
Mac și brânză coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de usturoi, mascarpone, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță medie, topiți untul, adăugați ceapa și usturoiul și transpirați la foc mediu timp de 3 minute cu un vârf de sare până când legumele sunt translucide și aromate.
Adăugați făina și amestecați cu lingura de lemn până când făina este complet încorporată cu legumele, gătind aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul de pui 1/3 cană la un moment dat, amestecând puternic pentru a vă asigura că nu se formează bulgări. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mediu-mic și se fierbe timp de 40 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți în jumătate și jumătate, Cheddar, mascarpone și ou. Aruncați sosul cu macaroane și puneți-l într-o tigaie cu caserolă de 2 litri.
Amestecați firimiturile de pâine și pătrunjelul într-un bol mic de amestecare și presărați deasupra pastelor.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când firimiturile de pâine se rumenesc.