Mac și brânză individuale coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 481 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine nesezonate, nucșoară măcinată, brânză gouda și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vase Individuale De Mac Și Brânză La Cuptor, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, amestecați laptele și făina și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, adăugați nucșoară și gătiți, amestecând, până se îngroașă (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați brânză cheddar, brânză gouda, gruyre sau brânză elvețiană și piper cayenne; bateți până se topește (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Gouda
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați macaroane cot fierte și amestecați pentru a combina. Într-un castron mic, aruncați pesmet, parmezan, cimbru, pătrunjel, ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Cot Fierte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați 6 crocuri individuale, ramekine sau boluri rezistente la cuptor pe o foaie de copt cu margini; lingură 1 cană amestec de macaroane în fiecare ramekin și presărați fiecare cu 1/6 topping de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți la 400 până când toppingul se rumeneste și brânza clocotește (30-35 minute).