Mac și brânză individuale coapte
Mac și brânză individuale coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 481 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine nesezonate, nucșoară măcinată, brânză gouda și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vase Individuale De Mac Și Brânză La Cuptor, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, amestecați laptele și făina și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, adăugați nucșoară și gătiți, amestecând, până se îngroașă (aproximativ 10 minute).
Adăugați brânză cheddar, brânză gouda, gruyre sau brânză elvețiană și piper cayenne; bateți până se topește (1 minut).
Adăugați macaroane cot fierte și amestecați pentru a combina. Într-un castron mic, aruncați pesmet, parmezan, cimbru, pătrunjel, ulei de măsline, sare și piper.
Așezați 6 crocuri individuale, ramekine sau boluri rezistente la cuptor pe o foaie de copt cu margini; lingură 1 cană amestec de macaroane în fiecare ramekin și presărați fiecare cu 1/6 topping de pesmet.
Coaceți la 400 până când toppingul se rumeneste și brânza clocotește (30-35 minute).