Mac și brânză de casă
Mac și brânză de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 719 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de făină, boia de ardei, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului.
Într-o cratiță, topiți untul sau margarina la foc mediu. Se amestecă suficientă făină pentru a face un roux.
Adăugați lapte La roux încet, amestecând constant. Se amestecă brânzeturile și se gătește la foc mic până când brânza se topește și sosul este puțin gros. Puneți macaroane în caserola mare și turnați sosul peste macaroane. Se amestecă bine.
Topiți untul sau margarina într-o tigaie la foc mediu.
Se adaugă pesmet și se rumenesc.
Se întinde peste macaroane și brânză pentru a acoperi.
Se presară cu puțină boia.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.