Mac și Brânză Burger Bowl

Bolul de Burger cu Mac și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 39 de fani. Dacă aveți la îndemână tăieturi de broccoli, pătrunjel, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare sunt Mac și Brânză Burger Bowl, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; se scurge bine.
Se amestecă în apă fierbinte, conținutul de paste nefierte și pungi de amestec de sos (din Hamburger Helper box), broccoli, morcovi, cimbru, sare și piper.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.
Încingeți fiecare porție cu brânză.